Follower

Monday, 22 July 2013

Baby El


Okkk.. soha nak kenal kan baby el soha.. hee.. Soha name kan baby el cze org yg bagi name dye A.L (Asnur Luqman),,  so kene ubat sikit la name bear tu.. tak boley la A.L jugak kan.. hee.. Luqman hadiah kan baby el kat soha semperna birthday soha 4 july haritu.. Serious suke gile.. Ingatkan dye nak bagi yg biase biase je,, rupenye besar gile,,baby el lagi besar dari soha.. heee.. Pape pun thanks awakkk.. saya syg baby el.. haha.. awak pun saya syg jugak.. don't worry.. Lepas nie tak moh dah erk bg pape dah.. Saya tak mintak pun.. Taknak susahkan awak.. Awak pun blaja lagi.. Cukup la awak ade untuk saya.. hee.. Thanks again.. i luv u :*

TENTANG DIA

Assalamualaikum.. dah lame rasenye tak post ape ape dekat sini.. rindu pulak.. hee.. ok la,, actually soha nak kenal kan someone nie.. dye yang telah bukak kan pintu hati soha, yang dah curi hati soha.. hee.. name dye MUHAMMAD ASNUR LUQMAN.. kali nie soha betul betul serious, kalau boleh, kalau ade jodoh soha dengan dye.. soha nak jadi yang halal untuk dye,, soha nak dye jadi iman soha..n soha nak jadi makmum dye.. kepada awak MUHAMMAD ASNUR LUQMAN,, saya sentiase doakan semoga ade jodoh antara kite.. lepas nie, saya harap awak boleh jage saya macam mak n ayah saya jage saya.. dan saya harap awak boleh bimbing saya n tegurlah saya jika ade tersilap saya dimana mana